Tävling imorrn

Idag är ska allt inför tävlingen fixas, Grey ska joggas o badas. Alla saker ska packas och träns ska smörjas. 

Igår var ett hyfsat bra pass, i slutet var han trött men jag envisades med att rida igenom programet. Vilket gick skit. 

Förmodligen rider vi lektion för Hanna i helgen eller nästa vecka! 



Mot stallet




Kort vecka

Den här veckan är en kort vecka då det är 1 maj och fredag är en klämdag. På torsdag är det tävling i vallentuna en Lb1. Målet är bara att HA KUL! Grey ska få en bra upplevelse och går det bra är det bara ett plus, han har haft det lite tufft med flytt osv, så jag tycker det är viktigt att han känner att han klarar av det och att det ska vara lätt för honom. 
Förvända galoppen är nästan befäst nu och han är redo för La men jag vill inte pressa honom utan då är det bättre att han känner att det är lätt, för jag vill att han ska få självförtroende! 
 
Hade tänkt ta hjälp av Hanna imorgon men slutar så sent, får se om jag kan få gå lite tidigare från skolan. 
Idag ska vi rida ut, imorgon blir det ju antingen lektion eller lösgörande och på onsdag blir det lite jogging i låg form bara känna av honom och få en bra känsla. 
 
 

Vilken vecka

Phu nu är det söndag. Lite vilodag här på gården och äntligen tid för att uppdatera alla här!

Ni som har undrat vad jag gör här nere och om jag inte går i skolan, här är erat svar. Vecka 18-19 har vi 8:or prao i vår skola. Jag praoar här nere och kombinerar det med att träna och tävla. Denna vecka (17) har det varit skola men vi ansökte om ledigt just för att få maximal träning! 

Träningarna har gått super. Sandra har tagit Pinky någon dag och fått igenom honom framförallt i slutotna där han har varit lite styv. Jarno har jag tränat för Andreas och vi har fått honom riktigt fin. Såklart saknas en hel del styrka fortfarande som han ska få träna upp för att kunna få mer påskjut!


Stallmöte o uteritt

Hej! Idag hade vi möte i stallet angående om hur sommaren ska se ut och vilka som ska på bete o så. Fikade o pratade, super mysigt! Sen red jag och de som har stallet + några till ut på en långtur, dock skrittade vi bara men det var bara bra då Grey höll sig lugn. Jätte härligt var det! 

Nu är det nästan klart och vecka 29 - ev. Vecka 32 kommer jag och Grey vara nere i Gnesta och sommarjobba! Ska bli roligt att få komma iväg tillsammans med Grey! 
Grey och shettisen Martell idag innan uteritt, gulliga 💕 bild lånad av Hanna, som har stavsborg

Fullt upp just nu

Ojojoj... Har haft så fullt upp med hästarna här i Skåne så har nästan glömt bort bloggen. Får skriva mer om träningen här nere ikväll för nu ska jag hjälpa till i stallet och sen träna. 


Härligt väder

Härligt väder det har varit idag! Nu börjar det kännas son vår, på riktigt. 

Grey fick nya skor idag så red inte så hårt. Joggade igenom honom och gjorde några slutor i skritt. Slutorna börjar han förstå nu! Dock var en stressig i galoppen idag, aja han vilade ju igår då jag låg hemma i matförgiftning. Bara ta nya tag! Imorgon åker jag ut själv och rider förmodligen igenom lb1 med fram och avskrittning runt våran skogsslinga! 

Sen på kvällen ska vi fira pappa som fyllt år.


Studiedag = 100% häst

Idag har jag studiedag! Det passar vi på att utnyttja genom att åka på sadelprovning i Västerås och träning ikväll. Kort sagt en kul dag! :D 



Lugnt

Idag i igår har Darren tagit det lungt, men imorgon blir det träning för anna så då ligger vi i som vanligt :) 




Vinst x2

Vilken dag! Rasta går ut starkt redan från början o sätter press på de andra lagen, och tillslut stod det klart att vi vann :D 

Från botten till toppen helt enkelt! 

Världens bästa <3 

Tog även hem en individuell vinst, 70.303%! Så himla många fina hästar som vi har slagit idag, Puccini, Hennessy, Prinzessin m.fl. 

Även Sofia m Puccini från laget blev placerad 3a, och Marie precis utanför. En toppendag för laget! :D Och innan vi skulle skiljas åt kom även Pytt fram o frågade om vi vill delata i Eliten till hösten! Så nu ska vi ladda ordentligt till finalen och sen får vi se hur allt artar sig. 


Dagens

Mamma följde med ut idag och hjälpte till att plocka bort täcken och få ordning, mycket tacksam för det! 

Grey fick mysa i skogen och mamma tog med sig Issa och följde med som sällskap. Nu har även flugor o sånt börjat komma fram och Grey hatar dem verkligen! Har ni några bra tips på flugsprej och sådant? 


Mot hästhagen

Godmorgon! Nu har vi släpet ut båda ponnyerna och pratat lite med Andreas och Sandra om upplägg nu de här veckorna.



Tävling imorgon

 
Imorgon är det dags igen! Tävling i Nynäshamn med Div 1 - laget. Ska bli vädigt kul, vi är otroligt sugna på revanch från förra omgången! ;)

Skogen

Var i stallet lääänge idag. Mockade noggrannt och rensade ut alla tjocka täcken som jag inte kommer ha någon användning för nu när det blir varmt. 

Grey red jag ut i skogen, han tyckte att det var såå mysigt och frustade hela tiden. Travade lite på en slinga i skogen som är super! Då taggade han till ordentligt och blev alldeles till sig av lycka, gulle Grey! 



Framme

15.30 kom vi äntligen fram! Ponnyerna rullade sig som galningar när de kommun i sina boxar fulla med halm. Allt är uppackat och vi har checkat in på hotellet vi bor på ikväll när mamma är med. Hon åker hem imorgon eftermiddag och på förmiddagen ska vi passa på att åka till Hästhagen och kolla! Eftersom Sandra tävlar imorgon ska jag bara jogga hästarna själv. Blir bra för de att få mjukas upp efter denna långa resa.


Mot stallet!

Sitter nu på bussen mot stallet. Idag ska vi rida ut i skogen o bara mysa! Ska bli såå härligt, hoppas att vädret håller i sig. 



Lunch

Nu är vi i Mantorp och äter lite lunch på Rasta. Hästarna har varit så duktiga, en extra stor eloge till Jarno som måste vara världens snällaste hingst. Inte en fena har de rört och stod som två ljus när vi stannade❤️


Nu rullar vi


Peppar peppar så verkar ponnyerna stå bra. De har ordentligt med hö och som alla vet älskar ponnyer mat över allt annat;)

Inte perfekt

Åkte ut lite senare idag och joggade Grejen, han var pigg o glad men passet var varken bra eller dåligt. Egentligen skulle jag ha joggat ute idag det hade varit mycket bättre! Men det är lätt att vara efterklok o ingen är perfekt. Men med tanke på hur länge han vilat var det ett super pass, men det är svårt att släppa alla krav när det gick så bra sist jag red. Imorgon joggar vi i alla fall ute i skogen, det blir mysigt! 

Efter stallet åkte vi förbi Ella o Åsa, jag lämnade Ellas present och hälsade på hästarna. Ella åker ju till skåne imorgon så vi sa hejdå. Mamma tog lite bilder:

Åå vad jag saknat min finaste ponny❤️

När orden inte räcker till

Vi kommer flytta. Hen o mamma har inte varit sams och efter ett stort tjafs med hela familjen inblandad blev det klart att det inte fungerade. Vi åkte då till mormor efteråt för att få lite lugn o ro med tanken att åka hem igen dagen därpå.  
hen har betett sig otroligt omoget och säger nu att vi inte är välkommna tillbaka till vårat eget hem. Att han ens kan säga så är för mig väldigt konstigt och sjukt. Han har även snackat skit om mig till personer runt om hemma. Det finns inte ord för hur besviken jag är eller har varit. 
 
Nu är jag mest arg! Förbannad på hur hen har mage att göra såhär mot oss. Fy fan säger jag bara. 
 
Nu när vi varit borta har mamma tömt hela huset på våra grejer och letat för fullt efter en bostad. Nu tror mamma dock att vi hittat en lägenhet, på tisdag får vi se hur det blir med den. 
 
Vill att ni ska veta vad som händer och om bloggningen inte är på topp från min sida så vet ni varför. 
 


Jarno säger hej



Nya tränset



Nu har det äntligen kommit! Är dock på landet nu fram till lör så kan tyvärr inte visa hur det sitter på Darren, men jag hoppas att det kommer bli bra! Tvekar dock på att jag kommer kunna ha det på tävlingen på måndag, vi får se hur han reagerar när jag har det på lördag :) 

Lång dag

Idag var det en lång dag i stallet... Först red vi igenom küren ute och den sitter bra nu. Det handlar om att få in programmet i min kropp och ju mer man rider igenom det desto säkrare blir jag och lär mig var Jarno behöver extra hjälp tex. 
Jarno var iallfall väldigt fin. Efter att ha ridit programmet tränade vi några slutor. Han måste bli rundare i sidorna så där lägger vi mycket vikt just nu, att han ska ridas ordentligt eftergiven!

Pinky red jag ut. Han fick busa lite och sedan konditions träna i galopp. Efter det var det klippningsdags. Han var mycket modigare och lugnare ån förra gången, stora steg framåt.

Mindre charmig bild ;-)

Klippning på g



Mot Sverige

Snart ska vi åka mot flygplatsen! Kommer komma hem 10 imorgon bitti, sover en stund o sen ska jag och mamma åka till Grey.

Åå vad jag saknar honom! ❤️❤️


Min fina! ❤️❤️

Näst på tur

En grej som måste införskaffas så snart som möjligt är en fårskinnspadd att ha under täckesgjordar man lägger runt täckena utan gjordar. Jag personligen gillar inte att bara lägg ackorden direkt på hästen, har fått för hört någon stans att det är dåligt för ryggen på hästen. Dock har jag lagt en vanlig padd till benen de gångerna då vi har haft gjord runt täcket men vill ha något tjockare och något som sitter mer fast runt självaste täckesgjorden så att det inte riskera att glida omkring.

Nu har jag hittat en 50 cm fårskinnsgjord som jag tror ska passa. Hittade en sån idag på klinikens shop men den fanns bara i rätt och tex att matcha vårat orangea täcke med en röd fårskinnspadd, nja, utan har surfat runt lite och hittat en butik i närheten som ska ha en likadan fast i en annan färg för ett bra pris!

Så här ser det ut. Får en känsla av att det blir bättre för hästarna:)

147

Guldprinsen blev 147 cm hög, 1 cm större än vad han egentligen var innan. Nu ät vi på väg hem till stallet. Pinky ska ridas, träns lite bommar.


Mot mätningen


Nu är vi på väg mot Jarnos mätning. Han ska mätas och få vaccin.

Markarbete

Idag har Darren fått lyfta på benen! Han tyckte det var otroligt kul och var stan lite överentusiastisk ;) 


Imorgon blir det ut i skogen och på torsdag kommer Anna så då blir det träning! :D 

Hos frisören

Godmorgon!
Just nu sitter jag hos frisören. Ska bara klippa bort mina slitna toppar och inget mer. Ska ändå bli rätt skönt att få nytt och fräscht hår nu när somnaren är på g.



Slänger in ett hej!

Allt är bra här borta i Miami, det är ca 30 grader varmt. Vi har varit o klappat delfiner, shoppat, badat. Just nu chillar vi på hotelrummet innan vi ska gå ner till stranden. 

Har pratat med mamma och allt är bra med Grey, hon har longerat o masserat honom. 

Kommer hem på fredag morgon! Det är
Härligt här men kan inte låta bli att längta hem lite.





Påsklov!

Åh vad det är skönt med lov!? 
 
Igår trimmade jag o Darren i ridhuset, ett ordentligt pass. Han kändes riktigt bra redan när jag satte upp så känslan genom hela passset var superbra! Vi tränade inte dirket något program eller så, mest lösgörande och skolor. 
Han hade vilat dagen innan efter tävlingen och vilar även idag, det har han förtjänat!
 
När jag var ute i stallet idag så longerade jag, betade honom, masserade, putsade hela honom+hovarna efter en dusch. Sedan fick han gå ute resten av em naken! Han har börjat få ordentligt med päls på halsen men det går mycket långsammare där han har täcke så det gäller att passa på att ta av det när det är bra väder :)
 
 
 
 
Halsen syns tydligt på den övre bilden, och det är väldigt roligt att den har blivit så mcket bättre och mer musklad på den senaste tiden. Mamma tog dessa bilder igår och jag har inte sett honom så här skarpt när han har gått på sista tiden, det har varit några filmsnuttar hit och dit men inte mer än så. Snälla mammaratzzi som erbjöd sig fota igår :)

Tillbaka med ny kraft

Godmorgon! Som ni märkt så har jag pausat denna vecka från bloggen. Har verkligen inte orkat blogga men nu känns det som jag är back on treäack och taggad igen.

Denna vecka har rullat på med träningar och hästarna har gått riktigt fint.
Jarno har även fått testa på sitt kürprogram och det känns som att programmet är hyfsat klart. Passar ho om bra just nu, varken för lätt eller för svårt men det är ändå en rätt hög svårihhetsgrad.

Snart ska jag ut till stallet. Jarno ska jobba styrka och Pinky vet jag inte 100% kanske en promenad i solen.


Första nationella kvalet!

Nu har vi precis hoppat in i bilen och är påväg hem från en mycket lyckad tävlingsdag! Eller tävlingskväll kanske jag ska säga? :P 

Hursomhelst så skötte sig Darren otroligt bra. Anna var på tävlingsplatsen med sin dotter så hon hjälpte till på framridningen, hon hjälpte till med de sista detaljerna och mjuka upp honom lite extra. 

Väl inne på banan flöt allt på! Gladast är jag över att vi satte båda bytena relativt bra, de har vi jobbat väldigt mycket med då de inte alls gick bra för några veckor sen, men nu är det stor skillnad! 

Domare var Roger Ohlsson, jag gillar honom på det sättet att han är rättvis mot alla. Och att få ett kvitto av honom på att det var ett riktigt stadigt program rakt igenom känns bra :) 

Nu ska vi hem och nöta lite till, vi kommer kunna bättre än så här! (65.391%) 


Ska rota lite i kameran, hoppas på att det har blivit någon bild jag kan bjuda er på! 

Påväg!

Nu är vi påväg till Högbo! Skönt med stor väg hela tiden och inte krångla på småvägar, en liten detalj som kan göra tävlingen lättare utan att man tänker på det :) 

Jag startar 20.32, och då är jag i början av klassen, har för mig att sista start är 21.34 eller något sånt. Så det blir en väldigt sen kväll för funtionärerna. 



Bye bye!

Hejdå, nu sticker vi till Miami!


Inför Högbo

Riktigt tråkigt det här som hänt med Ella, vet att det verkligen har påverkat henne. 

Jag ska i alla fall som sagt till Högbo på fredag kväll. Vi kör en P1:a till då han kändes riktigt bra förra gången, och eftersom att vi inte har bråttom upp i klasserna så gör vi det förstås bara för att det är kul och få ett kvitto på ett det är rätt nivå vi tränar på! 

Darren har känts attans fin den senaste tiden, muskler poffar upp här och där och han växer för varje dag vilket är otroligt kul. Snart är han tillbaka där han en gång var ;) 




Idag har han vilat efter många relativt intensiva uteritter + träning. Imorgon ska jag finlira med Anna, stämma av så att allt känns bra till morgondagen. 


Skänkelvikningar

Något som jag o Grey tidigare haft problem med är skänkelvikningarna. Bogen flyter ut och försvinner iväg före. Men idag fick jag pli på bogen ordentligt! Vi har gjort så att så fort bogen försvunnit iväg så har jag ridigt rakt fram och sedan fortsätt flytta.

Idag kännde jag verkligen att det har gett resultat! Han gjorde perfekt skänkelvikningar. Jobbade även på att få till bra öppnor och att han skulle behålla en bra trav hela vägen, det finns fortfarande mycket trav att plocka fram men jag tycker det blir bättre. Förvända galoppen blir också bättre men han behöver bli starkare. 





Godmorgon!

Hej, är nu påväg till skolan. Mamma hjälpte mig i stallet igår och var med när jag joggade Grey i ridhuset. Han var pigg o på tårna i början då det blåste så mycket, men sen lugnade han ner sig och jag kunde fockusera på att få honom låg och mjuk i formen. I slutet plockade jag upp honom i lite "tävlingsform" och satte ett bra tryck i traven vilket han kunde bibehålla i öppnorna. 

Ett riktigt bra jogging pass! 

Imorgon åker jag till Miami, mamma kommer longera o hålla igång Grey tills jag kommer hem. Det kommer inte heller bli div 3 för min del då jag känner att Grey inte gör sig bra i de programmet som div 3 går i. Nu satsar vi på LB och testar LA på privat tävlingen här hemma. 



Tack så mycket

Tack alla fina personer där ute för era supportrande kommentarer! Det ger mig såklart lite extra boost. Det är bara att tagga om tills nästa tävling.

Av hela den här händelsen lär vi oss att den som ringer med dolt nummer till tävlingsledaren och pratar med förvrängd röst uppfattas som en rätt dum och idiotisk person. Därför lägger jag inte så mycket energi på att "nu ska jag minsan ringa till förbundet och peka ut alla som har missat den här reglen". Jag väljer heller att vara besviken på personens agerande. Varför ringer/ smsar den bara inte mig eller min mamma och frågar "ni vet väll om att det finns en regel i TR som gör så att du inte igentligen har rätt till att starta?". Jag skulle respektera den personen om den bara hade vågat säga vem den var och inte vänt allt till något negativt. Jag hade bara varit tacksam om någon hade upplyst mig om en sådan här grej men ståt för det också! 
Såhär skrev mamma i anmälan så som ni ser var vi medvetna om regel. Men trodde att det skulle gå ändå eftersom klassen inte har full.

Ingen tävling i helgen

Ja just nu vet jag inte riktigt vad som händer. Planen var att åka upp till Högbo på fredag med Jarno och att starta våra första nationella klasser lördag och söndag men nu blir det inte så.

Tr:s regler säger som vi viste sen innan att om man kvalar efter att den ordinarie anmälnings tiden har gått ut så får man inte starta. Jag kvalade sista kvalet i Rånäs dagen efter att Högbos ordinarie anmälningstid gått ut. Dock trodde vi att vi skulle kunna starta ändå eftersom att klasserna inte var fulla och då blir det i princip som en efteranmälan.

Någon hade iallafall ringt anonymt till tävlingsledaren i Högbo(som vi känner sen innan) och sagt att jag inte hade rätten att starta. Så mamma ringde idag runt till Bobo( landslagsledaren), Christel(en överdomare som brukar vara med på de största tävlingarna tex NM o SM). Både de två tyckte att jag skulle få starta i klassen men mamma tyckte ändå att det var säkrast att prata med Mats på ridsportförbundet. Han skrev att dessa  regler ska tas bort till nästa år men de kunde inte ge mig dispens.

Jag är ju såklart besviken. Regler är regler men det här är andra gången sen jag fick Jarno någon ringer och ska påtala saker som är fel runt just mig. Varför kan inte folk bara sköta sitt och fokusera på sina egna prestationer! Varför kan man inte bara försöka göra sitt bästa istället för att ta bort konkurrenter för att kunna placera sig.

Fin Jarno! Hoppas vi får komma ut och visa upp oss någon gång utan att folk ska förstöra. 

Hogsta & Miami

Hej, det har hänt lite grejer hemma som gjort att jag inte har kunnat blogga. 

Igår var jag på Hogsta och prov jobbade i Emmas stall, tanken är att jag ska jobba av mina träningar. 
Program ridningen i lördags gick sådär,
Men vi får se. 

På torsdag morgon åker jag och lillebror till Miami! Mamma o de i stallet hjälper mig med Grey tills jag kommer hem. Jag kommer hem på Fredag till påskhelgen. 
Hogsta innan min sopning av stallgången. 

Uterittshelg

Nu är 2/3 uteritter den här helgen avklarade, och idag sker sista! Alla andra dagar har han skött sig himla bra, och igår följde Ellinor o hennes unghäst med när vi skrittade och travade, kul med sällskap! 


Idag är även en stoor dag för mig o Darren gissa vad? ;) 


Darren fick smaka grönt igår, mycket uppskattat! 

Toppen med hemsida

En sak som verkligen underlättar är Tunas hemsida! Den uppdateras hela tiden och det är smidigt och enkelt att se när olika tränare kommer och tidsscheman och detta gör så det blir otroligt lätt att planera helger och träningar efter hur tävlingarna ligger.

http://tunagard.se

En dags vila

Igår fick Darren vila, han har gått hårt både tis o ons så vila på torsdag blev det. I helgen ska han gå hört varje dag, ska dock rida hobom ute tre dagar i sträck nu vilket ska bli väldigt kul! Både jag o Darren blir ju småttexalterade när vi rider ut, med det är så fruktansvärt skönt och vi båda har på samma gång även lättare att arbeta och koncentrera oss! 






Idag händer även en riktigt rolig sak! De ska komma till Sundby och skriva ett reportage om oss Div1-tjejer från Rasta! En tidning här ifrån Ekerö har jag för mig, ska bli spännande :) 

Fantastisk!!

Hej, idag var jag hemma från skolan då jag fortfarande inte var helt bra. Kännde mig bättre på eftermiddagen och mamma körde mig till stallet. 

Grey gick ett hårt pass i ridhuset, han var fantastisk idag! Jobbade mycket att få in bakbenen, och jädrar vad han travade när jag fick till det. Han har gångarter den ponnyn det gäller bara att jobba fram dom! Galoppen var otrolig idag, han bärde sig själv och drog inte iväg så mycket som han kan göra ibland, kunde öka o länga, galoppera in på medelinjen och fatta ny galopp!

Shit, det var länge sedan han var så här fin! Det utan tvekan bästa passet vi haft någonsin. Det är mycket kvar att jobba med, specielt med skolorna men det fixar vi! 



Knäpp häst.. 😂

Sjuk

Hej, idag blev det inget stall för min del då jag vaknade upp med en värre förskylning + ögoninflamation. Nu ska jag vila och se till att bli frisk tills program ridningen på Lördag. 

Åker även till Miami nästa vecka!! Whoooop whoop! Så då måste jag ha hunnit bli frisk. 


Jarno tränar för Anna

Som ni ser är det mycket kvar att jobba på och framförallt att få han stabil och få lite mer vikt på bakbenen i traven men nu rör han sig igenom hela kroppen och hänger ihop mycket bättre! 

Videor kommer

Sitter just nu och fixar ihop videorna från Anna träningarna! Så snart får ni också njuta av mina fina ponnyer:)



Utvärdering tävlingsplats Rånäs

Kan du göra det som var bra med tävlingsplatsen och det som var dåligt? ( rånäs)
 
Svar: Absolut! Tycker själv att det är kul att läsa om andras åsikter om tävlingsplatser, det var anledningen till att jag skrev sånna.
 
+ Det fanns en skrittrunda på en väg runt hela stället som man kunde skritta runt
+ Trevliga och hjälpsamma funktionärer
+ De bjöd på sponsrad höpåse när man startanmälde sig, alltid lite kul!
+ Stor läktare, även om sekriteriatet var placerat på läktaren fick alla som kollade på ridande equipage också plats. 
+ Snabba på att publicera resultat på Equipe
 
- Liten parkering
- Underlaget på framridningsbanan var väldigt tungt
- Fanns endast sötsaker i caféterian och inget man kunde bli lite mätt på
- Man var tvungen att gå genom en lerig hage bakom ridhuset för att komma till framridningen
 
 
 
 
Annars en trevig liten klubb, de bjöd på otroligt fint väder och ritter! :D
 

Lille skutt

Det blev aningens hastigt bestämt, men tillslut blev det markarbete+minihoppning för mig o Darren idag! Darren var otroligt entusiastisk och gjorde allt för att hoppa över det upphöjda bommarna ;)
Vi övade på varannan upphöjd bom att trava och galoppera över på volt i början av passet, redan efter den övningen var han väldigt mjuk och trevlig. 
När det sedan var dags för en lägre trippel-stuts tände han till ordentligt och hoppade väldigt fint men luftiga och runda hopp högt över de små hindrena! 
 
Detta kommer att ske oftare och oftare nu, ju starkare han blir desto mer sånt här arbete klarar han av. Någon hoppkarriär blir det nog inte, men varierad träning har aldrig skadat. Särskillt inte om man har en ponny som blir helt till sig av lycka när han inser att det är han som ska få hoppa! ;D
 
 
Stärkande uteritter och mer markarbete kommer dyka upp mycket oftare i min vardagliga träning. Uteritterna har jag kört på ett tag och han blir riktigt trevlig att rida dagen efter. Det var ju ett tag sedan Darren fick ett riktigt markarbetespass, men jag kommer stark ihåg att han var mjuk och fin dagen efter sådant jobb sist jag gjorde det. 
 
 

Uteritt med Ella

Hej! Idag red jag somsagt ut med Ella o Pinky. Det gick bra trots att Grey taggade till ordentligt och var riktigt jobbig stundtals, men mot slutet blev det mycket mycket bättre! 
Det var super mysigt att rida ut med sällskap igen! Grey jobbade på bra och blev faktiskt lite svettig! 

Imorgon står ett pass i ridhuset eller på banan på schemat. Eller så skrittar vi ut, har inte riktigt bestämt än. 




Mupparna är återförenade