Önskar att Valle var hemma

Hej allihopa! 

Som ni kanske har märkt är Valle fortfarande på utbildning, men hos Camilla som vi köpte honom av. Det känns verkligen så bra att han är just där och jag har fullt förtroende för henne! Hon ger honom den tid han förtjänar och ser vilken potential han har, så ingen kunde vara gladare än jag. 
 
Men det blir såklart lite långtråkigt utan honom... Varken jag eller mamma har riktigt hittat ett bra sätt att fördriva tiden utan vår lilla älskling och nu börjar jag faktiskt längta ihjäl mig tills han kommer hem! Även ifall att det finns fördelar med att inte ha någon häst så måste jag få komma ut och andas häst, röra på mig och få lite dagsljus. Men det är otroligt svårt att göra det utan Valle, det känns konstigt för mig att åka ut och ta hand om någon annans häst när jag har min svarta, fina kille som jag tror på så mycket men inte är hemma för tillfället.
 
Men lite uppdatering om just Valles utbildning, jag och mamma var till Camilla på höstlovet och sov där en natt. När vi kom dit red hon ett kortare pass på honom och det såg bra ut! Sen blev det god middag och sova i ett av hennes gästhus. Nästa dag värmde hon upp honom på det sättet hon brukar och sedan fick jag hoppa upp, kändes så otroligt bra att äntligen få sitta på Valle igen! Och han hade utvecklats så mycket på enast de 5 veckorna han hade varit där. Nu ska vi dit igen på onsdag och det är nästan på dagen 5 veckor sedan förra gången! Jag är otroligt laddad och spänd! Slutar 11.15 och jag o mamma åker direkt efter det. 
Saknar ♥

GRATTIS ELLA



(Bild lånad från svenska ridsportförbundet) 

Stort grattis till Ella och Pinky! Helt otroligt häftigt. Ni är så duktiga och vi är så stolta över er! 

Gomorron!

Hej och gomorron! 

Grey och jag har precis gått en morgon promenad, nu står han med back on track och spikmatta en stund innan lektionen. Jag upplever att han blir mer avslappnad när han har stått med spikmattan, man ser att han tycker att det är skönt för han gäspar och håller nästan på och somna. 

Dagens outfit ska ni få bild på och jag hoppas att Linnea även kan vara snäll och filma litegrann! 



Tillbaka

Först och främst, Hej! 
Det var mer än en månad sedan sist vi skrev något. Vi alla har haft fullt upp med häst, skola och livet i övrigt. Men nu efter den här pausen så ska vi vara på banan igen.
 
Nu börjar ju även SIHS och jag ska jobba, Ella och Pinky ska rida ponny Küren och vi håller alla tummar för att det ska gå bra! Jag kommer jobba i K9s monter, så vill ni ha bästa tipsen för att få eran häst/ponny ren och tävlingsfin kom förbi oss. 
 
Såhär resterande av veckan ut:
 
Torsdag: Lektion för Linnea 12.00, Börjar jobba på friends vid 15 ungefär.
Fredag: Grey vilar, jag ska se dressyren på förmiddagen och sedan jobbar jag från 13.30 till 19.00, Efter det ska vi se kvällsshowen. 
Lördag: Grey vilar, tidigt uppstiging för att se Ella och Pinky! Sedan jobbar jag från 13.30 och typ 2h framåt.
Söndag: Börjar jobba 14.00 till ca 17.00, sedan ut och longera Grey om det hinns med! 
 
Hoppas vi ses!