Typiskt

Åh suck när vi kom ut till stallet igår kväll så fick vi reda på att Pinky, den lilla busen, hade dragit av sig höger fram sko. Dock hade alla hästar varit väldigt pigga vid intaget så det är ju rätt lätt för dem att dra av en sko då och framförallt nu när det börjar bli lite lerigt i hagarna. Flytsulan satt dock kvar så nu står han lindad med en självhäftande linda runt hoven så att det bara blir för Max att slå på en ny sko imorgon. 
 
Därför har det endast blivit promenader på ridbanan och ridhuset idag och igår. Igår la vi fram lite bommar som vi gick över för att få lite variation, det blir rätt tråkigt för oss båda att bara gå runt runt i 45 minuter. Imorgon får jag lösgjöra honom ordentligt för på lördag har vi i laget gemensam träning för Jeanna på Segersta. Vi ska träna och sen äta gemensam luch. Det ska bli jättekul att träna för en ny tränare, det är alltid bra med nya verktyg i verktygslådan. Sedan är det bra att få komma iväg till ny miljö. 
 
 
 
 
 
 
Anonym:

Ella vad tycker du om händelsen när ungdomar drack alkohol på EM? Och att dem ej blev uttagna till NM? Vet u nått om händelsen? Sjukt fina ni är tillsammans, kör hårt!!

Kommentera inlägget här: