Sadeldjungeln

Underbart fint träns du har är det nytt? vart har du köpt det? Kan du inte berätta lite om sadeln också och hur du hittade den i den här sadeldjungeln :)
 

Tränset Pinky rids med nu är att brunt Otto Schumacher med mässingsspännen, vitpadding och lackad nosgrimma. Stenarna på pannbandet är i färgen light col. topaz. Dyrt som satan var det men shit vilket träns, verkligen värt de pengarna vi fick ge för det. Mjukt och smidigt läder redan från början. Vi beställde os tränset genom riderspassion, en fin ridsportsbutik nere i Ängelholm med mycket fina produkter.

 

Suck det där med sadlar asså... Vi hade ju först en Prestige sadel( som vi fortfarande har kavr, ifall någon är intresserad;)) men den passade helt enkelt inte på Pinkys rygg, det var bara att inse det till slut. Eftersom Sandra och Andreas rider sina häster i Childeric så fick jag låna en av deras sadlar på Pinky under tiden vi var nere och tränades hos dom. Det var stor skillnad på hur Pinky rörde sig, han verkade mer nöjd och avslappnad i Childericen och de är så otroligt sköna att rida i. Jag tror det var då vi fastande för dom. Dock provade vi ett par andra sadlar från sadelmagasinet just för att få lite mer att gå på, men Childericen var den som fungerade allra bäst. Vi visste vilka storlekar det var vi skulle ha så vi började leta själva bland begagnade sadlar på nätet. Till slut hittade vi den vi nu har. En brun Childeric DI. Vi är väldigt nöjda med sadeln och att vi kunde hitta en begagnad till ett bra pris som passar både mig och Pinky.

 

 

Kommentera inlägget här: