Stallfritt

Idag lyckades vi matcha in det väl. Jag hade sista nationella provet i svenska på förmiddagen och samtidigt körde mamma Pinky till Helen för lite massage. Det hade gått mycket bra och han hade känts finare än någonsin.

 

Sen i vintras har vi kört nästan varannan vecka till Helen, ca 2 gånger i månaden, just för att kunna hjälpa musklerna så mycket vi kan nu när han tränas hårt och kroppen är under uppbyggnad. Det underlättar även att gå igenom honom kontinuerligt för att checka av att träningen ger effekt på rätt sätt och att den träning man gör med sin häst ligger på rätt nivå för hästen.

 

Många kanske tycker att det verkar onödigt men det är elit idrottsmän vi håller på med och de behöver all suport dem kan få. Eftersom Pinky var spinkig och klen när han kom till oss som 4åring så har det varit till enorm hjälp att ha Helen. Sen är det också väldigt värdefullt att Helen faktiskt har masserat honom ända sen han kom, vilket är ca 2 1/2 år. Detta gör ju så att hon vet och förstår väldigt bra vad just han behöver för någon "hjälp".

Så här såg han ut när vi hade haft honom i ca ett halvår:

 
 
SKa försöka ta en bild på honom i nuläget. Lite mer muskelmassa har han allt fått;)

 

Kommentera inlägget här: