Städa

Eftersom det bara jobbas halvdag på lördagar så passade jag på att städa släpet och sortera lite bland grejerna vi har med oss hit ner. Släpet är nu ganska rent, framförallt så är smutsen från väggarna borta, så det ser lite fräschare ut inuti. När inte mamma är med här nere så är det lätt att saker blir ofräscha eftersom man inte alltid hinner vädra och m.m, därför är det super att ha K9 Smell off! Det är som en deo/parfym, fast att använda till allt möjligt som luktar illa och behöver rengöras smidigt. Här är ett litet utdrag från baksidan:
"Luktborttagande och rengörande spray som snabbt och effektivt avlägsnar, neutraliserar och absorberar oönskade dofter från ridhjälmar, ridhansdskar, ridstövlar, sadelskåp, hästräcken, benskydd..."

Det som är det bästa är att den faktiskt luktar gott, varken för mycket eller ingenting alls. Jag hade en liknande sprej förut till min tidigare hjälm men den gick inte att använda. Den luktade alldeles för mycket och hade en väldigt kemisk doft som gjorde att man knappt kunde andas när man hade sprayat med den. Det kändes inte så trevligt att ta på sig hjälmen efter att man hade använda den sprejen. Men med K9 Smell off är det tvärtemot. Använder den flitigt här nere, framförallt till min svettiga hjälm;)
Inlägg i samarbete med K9 Horse
Kommentera inlägget här: