Valles hoppning

Kommentar: Hade också undrar hur stor han vad men nu såg jag ju svaret. 
Men har han hoppat någonting? Skulle vara jättekul o se fler videos på er! Såå fina ni är och tror ni kmr komma långt! :D

Svar: Han har skuttat över lite hinder, ja! Det vi gör regelbundet är att sätta ut bommar och även upphöjda bommar när vi longerar Valle. Han har även löshoppats en gång, innan han förstod att det faktiskt var roligt att hoppa så var han helt exalterad över att få bralla odrentligt på långsidan utan hinder ;D Tjejen som vi köpte honom av som hade honom de få veckorna mellan att han kom ifrån Tyskland och vi köpte honom hade provat att hoppa honom och hon som har är både dressyr och hoppryttare tyckte han hade mycket potential i hoppningen. 
Men vi ska komma igång att hoppa (markarbete) lite som variation i träningen, han tycker det är väldigt kul att hoppa och jag vill verkligen inte hindra honom från att göra det då! 
 
Bra med påminelsen! Fler filmer ska det bli så att ni inte få ett par millisekundsmoment ifrån passen. Och slutligen Tack! för att du tror på oss, blir helt varm i hjärtat varje gång jag hör någon säga eller att någon säger till mig att Valle är fin :) 
 
 
Kommentera inlägget här: