Svar på frågor

Fråga:
Vad är det för märke på ditt träns och vart är det köpt? 
Du får gärna svara i ett inlägg! 
Du verkar superduktig och du och din ponny är så himla fina!!
 
Svar: Hej! Greys träns är köpt på Clydescorner. Just nu rids han med remont, och är från Cheval köpt på Mälarö djur och fritid. Tack så jätte jätte mycket, blir så glad av att få höra sånt! :D
 
 
Kommentar:
Jag har bädd på min skitunge, han ligger så mycket så han får liggsår annars. En schysst bädd är lika jobbig att mocka som underlag utan bädd(men det går mindre strö sen när den är färdig) haha och i början får man ha lite is i magen och det går dessutom åt ganska mycket spån innan själva bädden har lagt sig. Men när den väl har lagt sig är det oslagbart, men viktigt att mocka noga och ta bort det kiss som hamnat på ytan så att det bara är torrt och fluffigt uppe annars blir den snabbt äcklig. Och som sagt det tar ca 1-2 månader innan man har en bra bädd och med en bra fräsch bädd så syns det inte att det är en bädd :)
 
Svar: Hej, ja dels så vill jag ha bädd för att han är så skitig i boxen. Även för att när han rör runt allt spån så blir det lixom inget kvar i mitten = han står på betongen. Jag kommer nog ta ut en del kiss varje dag för att hålla det fräscht. Det ingår ju 6 spånbalar i månaden, så på det tror jag nog att det kommer hålla sig fint! Haha tro mig, Grey är mycket lättare att mocka åt när han har bädd än om han inte har det. Speciellt när den satt sig. Nu har jag stampat runt för att få det att sätta sig bättre och sen lagt på två spån på det :)
Kommentera inlägget här: