Återhämtningsdag

Idag har Darren som sagt fått en vilodag, återhämtningsdagar är verkligen a och o för att prestationerna ska bli bra. De bygger ju framför allt muskler, jag brukar alltid ge Darren något extra kilo hö när han vilar så han får lite mer att bygga av. Att bygga musklerna går ju självklart inte på en dag, men tar man sånna här dagar regelbundet kommer snart en skillnad märkas! 


Idag ska jag rida Darren på banan, (mycket rida ute nu!) mycket lösgörande i början, hitta kontrollen. Sedan tar plockar jag upp hobom i den hägra formen och jobbar loss honom lite där och tränar på lite programdelar till på lördag. 

Träning både onsdag o torsdag. Onsdag för Kerstin på Nytorp, och sedan ett pass för Anna på torsdag då jag bara ska få tips med den perfekta framridningen samt lite detaljer i programet. Alltså blir torsdagen ganska lugn :) 


På lördag är det en viktig tävling. I div 1 räknas restulaten från alla omgångar så det gäller att verkligen göra sitt yttersta från början. Vi har ett stabilt lag, det ser ut som förra året fast duktiga Marie har tagit 4e platsen istället för att en Cponny har den då man får ha 2 Dponnys i div 1! 

Kommentera inlägget här: