Nakenfis

Nu har Darren blivit klippt! Skönt att bli av med pälsen innan det blir alldeles för mycket, nu när han ska börja gå hårt igen är det skönt att han ska slippa svettas efter några varv! ;) 

Dubbla lager tjocka täcken+halsar, hellre för varm än för kall! Men det känns dock ganska omöjligt att bli för varm när klippmaskinen tog så pass mycket som den gjorde, det är inte mycket päls kvar, haha ;D


Han blev lite gråfärgad, men det har jag faktiskt inget problem med. Tycker att det blir en cool kontrast till hans mörka man o svans, om ingen trodde på att han var fux innan har jag svårt att tänka mig att någon skulle förstå det nu ;) 

Benen ska klippas imorgon, han stod som ett tänt ljus i en hel timme och rörde sig knappt ur fläcken (!!) men det känns inte bra att låta honom stå i gången så himla länge... Benen tar ju längre tid att klippa då det är så petigt som grädde på moset. 

Hur gör ni med klippning? Helkipper ni? Hur ofta? Eller gör ni det överhuvudtaget? Skulle vara spännande att få veta hur ni gör, klippning är en av många saker man kan göra så olika med! 
Kommentera inlägget här: