NM- Hur?

Fråga:

Ella: Hur blir man uttagen till NM? Är du en av dom 4 bästa C-ponnyryttana i Sverige eller lottar dom? den där Adrenalin är väl med? Den verkar så himla fin! :D

 

Svar:

Hej! Landslagsledningen tar ut efter att man har visat resultat på de tävlingarna de är på, så kallade obs- tävlingar. Dock är det ju inte bara de tävlingarna som de kollar på men eftersom att de bästa kommer till obs-tävlingarna har de något att jämföra med, annars kan ju det bara vara tur att det var en väldigt generös domare just då.

 

Sedan ska man väll ha bra träning och en frisk och välmående häst.

 

Ja det skulle man kunna säga, eller en av de 4 bästa ekipagen med ryttare under 16 år efter som åldersgränsen är 16 år internationellt. De lottar inte eller går på poängen man får i TDB när man blir placerad, utan det handlar om %.

 

Ja jag tror det, det vore konstigt annars, dock står det inte skrivet laget någon stans vad jag vet men "Adde" är med vad jag tror. 

 

Ja, hon är verkligen en klass för sig själv. Hon går ju och slår D-ponnyerna till och med! Så när man ligger nära i % eller slår henne förstår man hur jädra mycket Delle har utvecklas. Dock har jag väll slagit den 2 gånger eller något sådant, det är nästan omöjligt, då ska man ha en nästan prickfri ritt och Adde en sämre dag, och det händer inte så ofta.

 

Kommentera inlägget här: