Den speciella känslan

Halloj!

 

Idag gick båda ponnyerna för Emma hemma på Farmen. 

Först red jag Pinky. Han var väldigt fin och koncentrerad från början och ville verkligen arbeta. Vi red igenom LB för ungponny som jag ska tävla snart på Rånäs. Ska bli jätte spännande eftersom det är annorlunda bedömning i de programmen. Man bedömer hästens trav, galopp, skritt, lösgjordhet och allmänt intryck, därför är det lättare att få 72% typ, där än i ett vanligt program.

 

Programmet känns väldigt bra och inte så tight eftersom det går på 20x60 bana! Det blir lättare för Pinkan att sträcka ut i ökningar utan att behöva bromsa upp igen som i vanliga LB:1 som går på kort bana, 20x40.

 

Delle var så fin. Hade den där speciella känslan när de har sådan framåtbjudning från början så att man bara kan sitta där och njuta. Amazing! 

Vi red igenom Mästerskaps programmet som troligen blir det programet som vi rider på Segersta nu på torsdag. Det är falsterbokval då, vilket innebär att den som vinner där får vara med i Falsterbo i sommar, dock känns det som en grej som endast finns i drömarna. Vi har hårt motstånd. Iallafall 2 av de 3 andra NM ponnyerna kommer.

Men Delle är alltid bäst i mina ögon, haha <3

 

 
Kommentera inlägget här: