Välkomma till Sundby!

Nu. Äntligen. Blir det någonting gjort som inte har med hästen att göra! Har verkligen varit full upp. Sista veckan innan betygen sätts och lärarna pressar verkligen, idag har jag i alla fall kirrat sista provet på några veckor. Såå skönt! Tycker att jag är värd lite semester från skolan nu haha ;D
 
Flytten till Sundby har gått superbra, har koll på allt nu. Sjukt tråkigt att inte ha varken Ella eller Saga bara... Menmen, vi träffas ju ändå! Huvudsaken är ju i alla fall att hästen trivs och det känns verkligen som att Darren har gjort sig hemmastadd i sin box där han har tillbringat största tiden av de senaste dygnen då han fick en avmaskning och inte får gå i hage på 4 dygn, gissa vem som är helt galen...?
 
Vi har i alla fall flyttat in i det äldsta och kanske skruttigaste stallet (finns 5 st) men det är där alla som är nya börjar. Sedan när en box i det stallet man vill stå i blir ledig så får man flytta dit! Känns i alla fall superbra att ha en gård med underbart ridhus och ridvägar o allt + fler stall så att man kan byta någonting ibland, för lite variation måste man ha! ;)
Stallet heter Oktagon, och ja, det har 8 hörn! Coolt byggt, gillar att det inte är så långt utan runt, känns som att man kommer närmare allt då!
 
Också skönt att det finns foderatomater så att man vet att hästarna får maten exakt samma tid varje dag!
 
Ellen Johansson:

Hej Nora!
Jätte fin och trevlig ponny du har.
Var roligt att få träffa honom med din mamma.
Lycka till på nya stället.

Hälsningar Ellen

Svar: Hej Ellen!
Tack så mycket! Synd att vi bara sågs en kortis, hoppas att Florida har varit bra :D
Hela familjen hälsar!

/Nora
Seen Dressage

Ellen Johansson:

Hej Nora!

Florida var underbart,, man vill bara åka tillbaks.
Hoppas vi ses snart igen.
Hälsa alla.

Häls. Ellen

Kommentera inlägget här: