Nästa stall

Nu har vi fått plats i det stallet här på Sundby som vi ville stå i. Det innebär flytt ca 20m idag! 

Tror att Darren kommer att stormtrivas där. På Rasta stod vi i ett halvstora stall som man kunde dela av, så egentligen stod vi i ett stall med 5 boxar, där verkade han nöjd och trivselfläckarna var många. 
Sedan flyttade vi till Farmen, det är mycket stort och söder händer mycelt hela tiden. Efter ett tag så blev han inte alla renlig i boxen som han var innan och hovarna började förändras (vilket bland annat kan vara ett tecken på stress hos hästar). Men eftersom att han älskar när det händer saker hela tiden så verkade han nöjd ändå! 
Nu när vi har kommit till ett relativt litet stall så har hovarna förbättrats enormt mycket och trivselfläckarna har blivit ännu fler!

Dit vi ska nu finns det endast 4 boxar, den minsta stallet på Sundby, även kallat Ponnystallet. Här är det lugn och ro men ändå 3 andra ponnyer så han inte blir ensam med storhästar. Detta stall sitter ihop med ett annat och vi delar på Sundbys finaste sadelkammare! Den är verkligen superhärlig. Ellinor från mitt lag står i samma stall som jag och en annan tjej från laget står i andra "delen" av stallet. 

Bilder på det hela ska ni få så småningom, hoppas att ni iallafall kunde få en liten bild om hur det ser ut! :D 





Kommentera inlägget här: